15 & 16
FEB '25

5 REDENEN WAAROM U NIET MAG ONTBREKEN

1.DEELNEMEN HOEFT NIET DUUR TE ZIJN

Een oppervlakte voor een productstand heeft u reeds vanaf 70,00 EUR/m². Als exposant kunt u bovendien een kwaliteitsvolle prefabstand laten bouwen door de beursorganisatie, of zelf uw stand bouwen. Verkoop van jonge duiven kan in hiervoor speciaal ingerichte standen van 6m², prijzen vanaf  300,00 EUR per stand.

2. OP HET JUISTE MOMENT

Februari is ideaal als periode.  Het gevoel begint terug te leven bij de duivenliefhebbers die het nieuwe seizoen al ruiken.  Ze willen nog de laatste aanpassingen doen aan hun duivenhok, hun voorraad inslaan,…  De periode is ook ideaal voor de verkoop van jonge duiven

3. IDEALE LOCATIE IN HET DUIVENEPICENTRUM

België, de bakermat van de duivensport, telt ruim 40.000 duivenliefhebbers waarvan er 10.000 wonen in een straal van minder dan 100 km rondom Kortrijk.  Kortrijk Xpo ligt bovendien op de grens van Vlaanderen en Wallonië, op 20 km van Lille en Doornik en 250 km van Parijs, Amsterdam, Keulen en Luxemburg.  Ook Engeland ligt binnen handbereik via Calais (overzet) of Lille (TGV).  FUGARE positioneert zich dan ook als een internationale beurs voor de duivensport.

4.TOPINFRASTRUCTUUR

  • FUGARE vindt plaats in hal 6 van Kortrijk Xpo, een bruto oppervlakte van 6.000m².  (totale campus: 40.000 m²)
  • ruime parking rondom de gebouwen verzekert exposant en bezoeker vlotte toegang (2.500 plaatsen)
  • Meeting Center met cateringfaciliteiten en mogelijkheden voor organisatie van feesten, veilingen, huldigingen, tentoonstellingen,

5.PROFESSIONELE ORGANISATIE

  • jarenlange ervaring in de organisatie van publieksevenementen gelijkaardig aan FUGARE alsook gast voor andere beursorganisaties in publieksevenementen.

Ja, ik wil meer informatie ontvangen over een deelname aan Fugare

Sponsors

Logo Bricon herbots Vanrobaeys beyers Demster Blauw Vectorieel MIB kbdb