U bent hier: Deelnemen » Exposanten aan het woord

Hoe denken exposanten over Fugare?

TOM DE MEESTER - VANROBAEYS NV

“Wij zijn ervan overtuigd dat België, de bakermat van de duivensport, een beurs zoals Fugare nodig heeft. Belgie staat overal bekend om zijn duiven, duivenvoeding… van topkwaliteit, maar een echte beurs ontbrak… En die hebben we nu! Fugare geeft ons nu ook de mogelijkheid om nationale en internationale klanten uit te nodigen op de beurs/stand. Ik ben ervan overtuigd dat wij samen moeten blijven werken naar een beurs waar zowel de nationale als internationale duivenmelker aanwezig is! “

LUK VAN DEN HOUTE – TOULET - VAN BAEL

“Fugare is belangrijk voor onze firma omdat wij door deze beurs klanten weerzien, contacten onderhouden, ons netwerk uitbreiden en aan public relations doen. Deelnemen aan Fugare is voor ons een mooie kans om nieuwe klanten aan te trekken en tevens om ons marktaandeel in Noord-Frankrijk te vergroten.”

FAM. HERBOTS – HERBOTS ANIMAL PRODUCTS

“Gezien de omvang en bekendheid van ons bedrijf is het logisch om op deze beurs naar buiten te treden”

JAAP KOEHOORN - JAAP KOEHOORN PRODUCTS

“Als Nederlander is het niet altijd prettig om te zeggen dat België nog altijd duivenland nummer 1 is in de wereld… Maar, het is de waarheid en de Belgen waren de eerste die onze sport commercieel uitdroegen . Ook ik heb mijn eerste commerciële lessen binnen de duivensport gekregen van een topliefhebber in België. Daarom vond ik het raar dat België de laatste 20 jaar nooit (behoudens de Olympiade) een toonaangevende beurs heeft gehad…

Nu is er Fugare… en die brengt weer de oude glans terug. De Belgen kunnen trots zijn op dit mooie evenement.
Vandaar dat ik er in 2017 weer graag aan deel neem.”

NATASCHA BAETENS - BRICON

“De perfecte beurs qua timing en locatie om als fabrikant uw producten aan de bakermat van de duivensport te tonen”

WIJLEN LOUIS VAN GRAMBEREN – SCHERENS - VANGRAMBEREN

“Afwezigen hebben ongelijk want Fugare is uniek. In alle opzichten krijgt deze internationale Belgische duivenbeurs wat ze verdient nl: de nummer 1 zijn !!!

PETER ALLEMEESCH - HOLLAND DIERVOEDERS / TEURLINGS

“Sinds 1923 steunt Teurlings goede initiatieven: ook Fugare 2017 steunen we voor 100 %. Wij zijn er zeker van dat onze klanten met volle teugen gaan genieten van  dit uniek evenement,  het grootse duivengebeuren in België. Fugare is een prima gelegenheid om onze Belgische en Franse klanten te danken voor hun  jarenlange trouw aan het merk  Holland Diervoeders - Teurlings .”

  • KBDB - RFCB
  • Teurlings
  • Beyers
  • Pigeon Paradise
  • Herbots
  • Bricon
  • La Colombophilie Belge
  • Vanrobaeys
  • LCHO
  • Röhnfried